Monday, 23 May 2011

it's HIM < 3

MINE C;
muhamad shahrul aslin @ edd .. he is my new lover ..  C; huhu  ! saye dah jatuh hati dengan awak ! macam mana kenal yer ? hee .. segan kot nak citer .. tapi tkpe , bak kate husin cer citer cer citer !  HAHA ! satu malam tu ,ade number yg tak di kenali msg saye . saye abaikan mesej tu kerana saye sdg tidur . letih kut time tu .... then keesokan harinya , saye tertanya-tanya sape kah gerangan org yg mesej saye malam-malam tu .. then saye pun dengan semangat nak tahu , saye call nate berok ni . 1st call dia tak nak answer .. okey takpe . time tu saye sabar coz yela , maybe dia sedang sibuk kan .. then saye mesej gini  

sape ni ?? 

kalau sekali saye mesej tkpe gak , ni nak dekat 4kali saye bagi mesej mcm ni kat nate berok ni .! time tu saye dah bengang kott . call lah dia .. banyak kali lah ,tapi tak jawab gak .. dalam hati ni , da memaki hamun kat dia .. memang kene maki lah budak ni kang .. 
tibe-tibe !!!!! C;
dia mesej  cowi . . saye  tak pewasan awak call . awak fifi kan ?

saye reply mesej dia dan tanya sape dia .. nak tahu kenapa bengang sgt ??? saye call dapat , tapi nak mesej dia tak deliverd ! bapak aii , geram nye time tu ... 
argghh gi mamp la dia , call tknk jawab sudaa . tibe2 malam tu dia call saye .. lame kot , hampir satu jam setengah tanpa buat super saver .. sebab dia call pada pukul 8 p.m ,, padan muka !! abis kedit dia tak tahu la bape banyak . HAHA ! 

dia kata kakak angkat saye yang bagi number saye kat dia .. sebab dia nak kenal dgn girl yg name fifi . kebetulan pulak name saye fyfy , adik angkat pulak ... lagi lah senang enn .. ni macam di jodohkan pulak ! kelakar kott ... btw , banyak lagi yg tak di cerita .. penat sudaa nak menaip nih , saye suka dia <3 hee love him so much !