Friday, 20 May 2011

selangor tetap di hati saye C;

lately ni selangor , red giants ni smakin lemah ye . maaf red giants saye takdapat nak g stadium mahupun tgk di tv semua game korang ! ;C sedihnyerrrr .........
tapi say dapat tgk kat youtube . jujurnya saye sangat sakit hati !!! rase nak pukul , nak terajang je korang semua but takboleh slahkan korang jugak . so akhirnya terima sajalah keyataan ni yg selangor sering tewas di tangan kelantan ............ walaupun kalah teruk , saye tetap pertahan kan selangor . walaupun saye di bahan teruk oleh member2 kat kelas , di facebook , di mesej dan di mana2 pasti saye di bahan ... tu saye tak peduli !! peduli apa semua tu ? kita tahu kehebatan selangor kan .. bape kali juara ? bape kali yg player selangor yg main untuk malaysia ? sape yg bawak piala suzuki aff tu ? kalau bukan majoriti dari player selangor .. sape yg berpindah ke indon untuk menimba pglman untuk negara sendiri ? semua dari selangor . sedih bila org katakan game tu di rasuah ! RAHSUAH!!! tu takan terjadi , dan takan berlaku dalam sejarah selangor . kami semua cukup makan , untuk apa rasuah ? knp timbul isu mcm itu sdgkan game tu player mmg skill low .. knp mesti timbul isu mcm ni ? hina sgt kah bila kalah ? adat pertandingan la , kalah menang .. pliss la , hentikan hinaan dan bnda negatif dari mulut semua org .. kepada pyokong selangor , berikan sokongan kalian ! tanpa korang semua , tak jadi la team selangor ni .. kapten selangor , terbaikk seumur hidup ! lagend tu .. jgn di persoalkan lagi kehebatan beliau .. saye terlalu respect pada nya .. amri yahyah terbaikk .. player selangor juga the best .. red giants , bangkitlah . tunjukkan kehebatan kita kepada semua . biarlah kutukan mereka kerana dgn itulah kita terus membara dan lebih garang di padang ! berjuanglah untuk terus mendapatkan kejayaan .. pyokong red giants tak terkira ramainya .... doakan selangor sentiasa berjuang dan berjaya ! amin~ =viva senlagor=

long time ago ...

bila tidur teringat kat dia , sampai mimpi lagi . why ? why him ! huhh .. but org selalu pesan , jgn ingat org yg da pergi kan .. maafkan saye , saye tahu silap saye sgt besar kpd awak . saye buang awak mcm tu saje , smpai skrg saye baru sedar kehilangan awak dlm diri saye . MOHD HAFIZ BIN KAMARUDZAMAN  saye mahu mintak maaf kat awak sgtsgt! pertama , kerana sikap saye yg tk pernah fikir ttg perasaan awak ,kehendak awak ,keinginan awak . kedua , kerana saye membenci awak tanpa mengaku ksilapan saye . kalau lah awak dgr ni , saye betul2 minta maaf . best dapat kemal awak . rasenye tkde laki yg sebaik awak . C; very caring ! <3
saye tak harap awak kembali kpd saye , cuma saye harap maafkan saye oky! 125z pun awak da tercapai nak beli , happy dgn news tu ! semoge kite semua happy selalu . jgn bersedih .. saye tk kan tnang selagi org yg saye sakiti tk maafkan saye . HUH ~ sabo jelaaa ... kita bakor jee~ hehe