Monday, 23 May 2011

it's HIM < 3

MINE C;
muhamad shahrul aslin @ edd .. he is my new lover ..  C; huhu  ! saye dah jatuh hati dengan awak ! macam mana kenal yer ? hee .. segan kot nak citer .. tapi tkpe , bak kate husin cer citer cer citer !  HAHA ! satu malam tu ,ade number yg tak di kenali msg saye . saye abaikan mesej tu kerana saye sdg tidur . letih kut time tu .... then keesokan harinya , saye tertanya-tanya sape kah gerangan org yg mesej saye malam-malam tu .. then saye pun dengan semangat nak tahu , saye call nate berok ni . 1st call dia tak nak answer .. okey takpe . time tu saye sabar coz yela , maybe dia sedang sibuk kan .. then saye mesej gini  

sape ni ?? 

kalau sekali saye mesej tkpe gak , ni nak dekat 4kali saye bagi mesej mcm ni kat nate berok ni .! time tu saye dah bengang kott . call lah dia .. banyak kali lah ,tapi tak jawab gak .. dalam hati ni , da memaki hamun kat dia .. memang kene maki lah budak ni kang .. 
tibe-tibe !!!!! C;
dia mesej  cowi . . saye  tak pewasan awak call . awak fifi kan ?

saye reply mesej dia dan tanya sape dia .. nak tahu kenapa bengang sgt ??? saye call dapat , tapi nak mesej dia tak deliverd ! bapak aii , geram nye time tu ... 
argghh gi mamp la dia , call tknk jawab sudaa . tibe2 malam tu dia call saye .. lame kot , hampir satu jam setengah tanpa buat super saver .. sebab dia call pada pukul 8 p.m ,, padan muka !! abis kedit dia tak tahu la bape banyak . HAHA ! 

dia kata kakak angkat saye yang bagi number saye kat dia .. sebab dia nak kenal dgn girl yg name fifi . kebetulan pulak name saye fyfy , adik angkat pulak ... lagi lah senang enn .. ni macam di jodohkan pulak ! kelakar kott ... btw , banyak lagi yg tak di cerita .. penat sudaa nak menaip nih , saye suka dia <3 hee love him so much !

Friday, 20 May 2011

selangor tetap di hati saye C;

lately ni selangor , red giants ni smakin lemah ye . maaf red giants saye takdapat nak g stadium mahupun tgk di tv semua game korang ! ;C sedihnyerrrr .........
tapi say dapat tgk kat youtube . jujurnya saye sangat sakit hati !!! rase nak pukul , nak terajang je korang semua but takboleh slahkan korang jugak . so akhirnya terima sajalah keyataan ni yg selangor sering tewas di tangan kelantan ............ walaupun kalah teruk , saye tetap pertahan kan selangor . walaupun saye di bahan teruk oleh member2 kat kelas , di facebook , di mesej dan di mana2 pasti saye di bahan ... tu saye tak peduli !! peduli apa semua tu ? kita tahu kehebatan selangor kan .. bape kali juara ? bape kali yg player selangor yg main untuk malaysia ? sape yg bawak piala suzuki aff tu ? kalau bukan majoriti dari player selangor .. sape yg berpindah ke indon untuk menimba pglman untuk negara sendiri ? semua dari selangor . sedih bila org katakan game tu di rasuah ! RAHSUAH!!! tu takan terjadi , dan takan berlaku dalam sejarah selangor . kami semua cukup makan , untuk apa rasuah ? knp timbul isu mcm itu sdgkan game tu player mmg skill low .. knp mesti timbul isu mcm ni ? hina sgt kah bila kalah ? adat pertandingan la , kalah menang .. pliss la , hentikan hinaan dan bnda negatif dari mulut semua org .. kepada pyokong selangor , berikan sokongan kalian ! tanpa korang semua , tak jadi la team selangor ni .. kapten selangor , terbaikk seumur hidup ! lagend tu .. jgn di persoalkan lagi kehebatan beliau .. saye terlalu respect pada nya .. amri yahyah terbaikk .. player selangor juga the best .. red giants , bangkitlah . tunjukkan kehebatan kita kepada semua . biarlah kutukan mereka kerana dgn itulah kita terus membara dan lebih garang di padang ! berjuanglah untuk terus mendapatkan kejayaan .. pyokong red giants tak terkira ramainya .... doakan selangor sentiasa berjuang dan berjaya ! amin~ =viva senlagor=

long time ago ...

bila tidur teringat kat dia , sampai mimpi lagi . why ? why him ! huhh .. but org selalu pesan , jgn ingat org yg da pergi kan .. maafkan saye , saye tahu silap saye sgt besar kpd awak . saye buang awak mcm tu saje , smpai skrg saye baru sedar kehilangan awak dlm diri saye . MOHD HAFIZ BIN KAMARUDZAMAN  saye mahu mintak maaf kat awak sgtsgt! pertama , kerana sikap saye yg tk pernah fikir ttg perasaan awak ,kehendak awak ,keinginan awak . kedua , kerana saye membenci awak tanpa mengaku ksilapan saye . kalau lah awak dgr ni , saye betul2 minta maaf . best dapat kemal awak . rasenye tkde laki yg sebaik awak . C; very caring ! <3
saye tak harap awak kembali kpd saye , cuma saye harap maafkan saye oky! 125z pun awak da tercapai nak beli , happy dgn news tu ! semoge kite semua happy selalu . jgn bersedih .. saye tk kan tnang selagi org yg saye sakiti tk maafkan saye . HUH ~ sabo jelaaa ... kita bakor jee~ hehe

Monday, 7 March 2011

kenangan manis dan pahit C;

haha . senaman untuk kesihatan C;
kelas paling hot stuff ! C;
hari ni saya bangun sendiri untuk ke sekolah ! yeahh .. tapi pukul 7 baru bangun . kemain lambat lagi .. siap punya siap nak dekat 7.30 daa .. dengan jem mcm bawak train nyer ,saboo jelaa .. sampai je kat sekolah , dengar doh suara chua tu ! memekak jer pagi-pagi buta korang tahu .tunggu dia bla baru aku masuk sekolah . pergghh 1st time kot kene tahan ! chua tuh panggil sorang-sorang yang datang lambat dia keluar kan hp mahal dia tu then mintak nama budak yang lambat nih semua kan dia tulis nama kat hp dia .. mcm artis pulak kan kiteorang semua ni .. hahaha . dala nak cakap bhasa melayu pun tak past nak byk bunyi pulak ! exam agama aku boleh jawab dengan bangga nya lagi .. haha ! main futsal ;C ! memang tak lah kali nih .. kalah dengan bonzer-bonzer yang tak bertamadun tu la.. kiteorang punya la kecik-kecik asik di buli jer .. sedih uhhh ;C  izz lah asik tendang bola kene kat perut aku ,senak la baboy !!! mintak maaf cepat  .. da kalah kene bahan pulak dengan cabok .. haha , kesian dooh kat neddy . aku tak leh nak handle tadi licin sangat .. tapi takpe dua-dua rasa sakit kan .. teruk la kali ni main futsal .. berdarah-darah, luka-luka, busuk-busuk nye semua pakage ! perfect .. ahaha .. 

fyfy stories today C;

fyfybilly C; sheldon <3 suezabilly <3
yeahh ! hari ni buat bisness lagi kat sekolah .. orang yang sama pulak tu . bagus la korang ni fizz and izz .. pembeli yang setia .. haha ! aku kena buat blog untuk dorg . macam mana eh ? afina amira help me !!!!!!!!! ngee .. nak buat blog senang jer tp background tu sosah sikit la.. hmm . . semalam gaduh nan BUSUK .. hmm , aku pun tak tahu nape aku delete dia dari FB aku . hah ! abaikan sudaa. . aku bukan penganggu rumahtangga orang .. hmmm . . okey lah , si dia pun da ada pegganti aku . aku bila lagi tak tahu la. . tak sabar nak tunggu esok ! mahu main futsal ! yeahh .. 5Mawar terbaik doo tahun nih! gila bola sbb fyfy ! hee, mesre C;

Saturday, 5 March 2011

mencintai itu satu penyiksaan C;

kenapa satu penyiksaan pula ? yalah , bila korang couple mesti sakit hati kan . dengan curang nya , sikap nya lagi . betul tak ? macam2 harus di ubahkan untuk jadi seorang yang perfect di mata couple kita . heyh , jangan jadi bodoh lah .. kalau dia kata dia ikhlas mencintai kita , dah kompom2 dia akan terima segala kelemahan kita . takda makna nya dia nak suh ubah macam2 kan . setia apa guna kalau perasaan kita dia tak jaga ? baik single k . tapi terpulang la, korang semua ada otak nak pikir kan . terbaik untuk korang , terbaik untuk fyfy juga . C;

fyfyBILLY <3