Monday, 7 March 2011

fyfy stories today C;

fyfybilly C; sheldon <3 suezabilly <3
yeahh ! hari ni buat bisness lagi kat sekolah .. orang yang sama pulak tu . bagus la korang ni fizz and izz .. pembeli yang setia .. haha ! aku kena buat blog untuk dorg . macam mana eh ? afina amira help me !!!!!!!!! ngee .. nak buat blog senang jer tp background tu sosah sikit la.. hmm . . semalam gaduh nan BUSUK .. hmm , aku pun tak tahu nape aku delete dia dari FB aku . hah ! abaikan sudaa. . aku bukan penganggu rumahtangga orang .. hmmm . . okey lah , si dia pun da ada pegganti aku . aku bila lagi tak tahu la. . tak sabar nak tunggu esok ! mahu main futsal ! yeahh .. 5Mawar terbaik doo tahun nih! gila bola sbb fyfy ! hee, mesre C;