Monday, 7 March 2011

kenangan manis dan pahit C;

haha . senaman untuk kesihatan C;
kelas paling hot stuff ! C;
hari ni saya bangun sendiri untuk ke sekolah ! yeahh .. tapi pukul 7 baru bangun . kemain lambat lagi .. siap punya siap nak dekat 7.30 daa .. dengan jem mcm bawak train nyer ,saboo jelaa .. sampai je kat sekolah , dengar doh suara chua tu ! memekak jer pagi-pagi buta korang tahu .tunggu dia bla baru aku masuk sekolah . pergghh 1st time kot kene tahan ! chua tuh panggil sorang-sorang yang datang lambat dia keluar kan hp mahal dia tu then mintak nama budak yang lambat nih semua kan dia tulis nama kat hp dia .. mcm artis pulak kan kiteorang semua ni .. hahaha . dala nak cakap bhasa melayu pun tak past nak byk bunyi pulak ! exam agama aku boleh jawab dengan bangga nya lagi .. haha ! main futsal ;C ! memang tak lah kali nih .. kalah dengan bonzer-bonzer yang tak bertamadun tu la.. kiteorang punya la kecik-kecik asik di buli jer .. sedih uhhh ;C  izz lah asik tendang bola kene kat perut aku ,senak la baboy !!! mintak maaf cepat  .. da kalah kene bahan pulak dengan cabok .. haha , kesian dooh kat neddy . aku tak leh nak handle tadi licin sangat .. tapi takpe dua-dua rasa sakit kan .. teruk la kali ni main futsal .. berdarah-darah, luka-luka, busuk-busuk nye semua pakage ! perfect .. ahaha ..